Jedálny listok Reštaurácie Corgoň.

Naša denná ponuka jedál obsahuje menu, ktorého cena sa odvíja od kvality použitých surovín v rozmedzí 3-3,30 Eura. Zvyčajne sú to 3-4 jedlá za 3,- Eurá a tiež 3-4 jedlá za 3,30 € a jedno bezmäsité jedlo, ktorého cena býva okolo 2,50 €.

Tieto jedlá sú tradičnými jedlami slovenskej kuchyne, denne sa na ponuke objavuje maďarský guláš s knedlou, pečená krkovička,kapusta, knedle, rôzne druhy prívarkov, omáčok, dusených a pečených jedál z hovädzieho, bravčového a kuracieho mäsa.

Špecialitou závodu je vyprážaný rezeň Corgoň. Medzi našimi špecialitami sú i plnené morčacie a kuracie prsia s rôznymi plnkami,či už zeleninovými, klasickou plnkou je šunka, syr, kápia, či hydinovou s pečeňou, ovocím a pod. Na objednávku pripravujeme špeciality z diviny - guláše, dusené mäsá na šípkovej omáčke, na brusnicovej omáčke, či na červenom víne.